Station 18

Station 18

Station 18

Station 18 är en present och inredningsbutik som äntligen har kommit till verkliget... Det är butiken med inredning, presenter och lite, lite kläder... allt går i de vackra ljusa tonerna... vitt, grått, oblekt linne.. lite rosa och rött samt lite grönt för att förhöja de ljusa tonerna... vacker skirt blandet med lite robust rustikt trä... en härlig lantlig blandning, men som ändå ska kunna passa in i alla stilar...

Att leva... det gör man bara en gång!

om mig och mina tankarPosted by Åsa Gutemyr Sun, April 08, 2012 12:16:52

... Det finns inget hinder som du inte kan övervinna, ingen utmaning som du inte kan anta.

Jag har tagit mig över hinder. Klättrat över och krupit under. Och jag har tagit mig an utmaningar. Dumdistriga enligt några, modigt tycker andra.

Ingen rädsla som du inte kan övervinna, oavsett hur omöjligt det ibland kan verka. Jag har övervunnit rädslor, trots motgångar, och förskräckelse...

Jag har vågat leva... Och jag lever, jag är fortfarande nyfiken på livet. Nyfiken på vad som väntar bakom nästa hörn.... Är det ett hinder, en utmaning... eller är det en rädsla som står och lurar bakom knuten?

Jag vet inte vad som kommer härnäst... Hur nästa steg ska tas... Jag vet bara att jag inte är klar... och jag vet att alla steg i livet så här långt har gått bra. Ibland tar man stora steg och kastar sig hejdlöst ut från ett stup... ibland tar man små, små försiktiga steg... känner sig fram med tå'n... Och alla steg är framsteg.

Livskramar...

  • Comments(0)//blogg.station18.se/#post93