Station 18

Station 18

Station 18

Station 18 är en present och inredningsbutik som äntligen har kommit till verkliget... Det är butiken med inredning, presenter och lite, lite kläder... allt går i de vackra ljusa tonerna... vitt, grått, oblekt linne.. lite rosa och rött samt lite grönt för att förhöja de ljusa tonerna... vacker skirt blandet med lite robust rustikt trä... en härlig lantlig blandning, men som ändå ska kunna passa in i alla stilar...

Landet, min energikälla...

om mig och mina tankarPosted by Åsa Gutemyr Sun, May 13, 2012 13:04:14

Förra helgen packade vi bilen och drog till landet... mitt älskade lantställe! som jag sista året dessvärre inte hunnit besöka mer än en eller två gånger.

Jag har saknat stället... jo vi bor på landet i "stan" också... men.. det är en helt annan känsla med huset i Roslagen.. det är så tyst där, det är så tyst så när bladen på björkarna brister och när saven rinner, ja då hör man det nästan... det är underbart, mystiskt och förtrollande vackert. Jag hade två härliga, fantastiska dagar som jag bara var ute i naturen... tog med mig iphonen och fotade. jo, så är det, iphonen får fungera som duglig kamera... vill ju så gärna ha en avancerad, shysst kamera... men har det icke! Man tager vad man haver... =)

Dag 1 blev det mycket fotande vid havet. Älskar naturen just runt omkring havet, bryggorna och klipporna...

Här är bryggan i hamnen.. Herrängs marina.

På andra sidan av marinan har de byggt upp nya sjöbodar.. vackert!

Vi har vår båt ligger i den lilla hamnen.. eller ja, vi har ju inte fått i båten än... men.... ja. bilder från lilla hamnen och naturen däromkring kommer här:

Det var några av bilderna från min naturupplevelse förra helgen...

fler kommer i ett annat blogginlägg...

Att få vara där i två dagar var en riktig energiboost.. energin håller ännu.

Landet-kramar.

  • Comments(0)//blogg.station18.se/#post100